Studentii de la Mate-Info UBB au urcat pe podium la Balcaniada de Matematica pentru studenti

Scris de 

Studenţii Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai au ocupat podiumul celei de-a 13-a ediţii a Olimpiadei Sud-Est Europene de Matematică pentru Studenţi (SEEMOUS-2019), desfăşurate în perioada 12-17 martie 2019 la Devin (Bulgaria).

 

Continuând tradiţia rezultatelor foarte bune obţinute ȋn anii precedenţi, studenţii UBB pregătiţi şi coordonaţi de conf. dr. Tiberiu Trif, conf. dr. András Szilárd, asist. dr. Lukács Andor și asist. Kajántó Sándo au obținut medalia de aur și două medalii de argint.

 

Astfel, studentul Tötös György a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, medalia de aur cu punctaj maxim (40 de puncte). Pe podium au urcat şi studenţii Tidor Pricope şi Raul-Ronald Galea, ambii medaliați cu argint. La cea de-a 13-a ediţie a Olimpiadei Sud-Est Europene de Matematică pentru Studenţi (SEEMOUS-2019) au participat 83 de concurenţi reprezentând 21 de universităţi.

 

Poate le-ai ratat:

--> UTCN va primi 8 studenti straini veniti prin bursa "Eugen Ionescu"

--> Irina Margareta Nistor primeste la Cluj-Napoca Premiul The Woman pentru Intreaga Cariera

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.