Ce este certificarea ISO 9001 si cum iti poate ajuta compania

Scris de 

Traim intr-o societate care pune tot mai mult pret pe calitate si pe un lucru bine facut, astfel că pentru a te dezvolta din punct de vedere profesional trebuie mai intai de toate să inveti cum sa o faci si sa obtii calificarile necesare pentru a-ti putea dezvolta afacerea si creste succesul. Calitatea produsului sau serviciului pe care te pregatesti sa il dezvolti este unul dintre cei mai importanti factori intr-o societate de consum precum a noastra.  De aceea ai nevoie de certificare ISO 9001 pentru a-ti putea orienta compania catre telurile propuse si pentru a te putea imbunatati in permanenta.

Certificarea ISO 9001 reprezinta unul dintre standardele Sistemului de Management al Calității Obiectivului care stabileste cerintele internationale pentru sistemul de management al calității in orice domeniu, cum ar fi industria, comertul, serviciile sau transportul. Managementul calitățiii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai, motivul pentru care este si foarte importanta obtinerea unui asemenea certificat. Prin obtinerea acestui certificat demonstrati ca firma/ intreprinderea dumneavoastra pune accent pe calitate si pe satisfacerea clientului.

 

Care sunt avantajele unei certificari ISO 9001?

- firma dumneavoastra va dispune de un management de calitate si va oferi produse si servicii de o calitate superioara recunoscute atat pe plan national, cat si pe cel international;

- cuvantul-cheie in compania dumneavoastra va fi „calitatea”;

- vor fi reduse la minim costurile de productie;

- produsele sau/si serviciile oferite vor fi apreciate ca fiind net superioare;

- posibilitati mai largi de dezvoltare prin largirea segmentelor de piata, care va erau pana in momentul obtinerii certificarii inaccesibile.

 

In prezent ISO 9001 este standardul cu cea mai larga raspandire si aplicare in ceea ce priveste asigurarea indeplinirii conditiilor de calitate ale bunurilor si serviciilor pe care un furnizor le ofera clientilor sai, de aceea ISO 9001 este folosit de majoritatea firmelor indiferent de marime sau mediul in care isi au activitatea.

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.