Vine vine primavara...Unde ne relaxam in Cluj?

Scris de 

A venit primăvara. În sfârșit putem să uităm de frig și haine groase și să ne bucurăm de soare, căldură și natura care revine la viață. Parcurile încep să fie tot mai pline, iar cafenele își deschid din nou terasele. Este anotimpul perfect pentru a te reinventa și pentru a te apuca de un nou sport în natură. Primăvara este minunată din orice punct ai privi-o, motiv pentru care îți oferim câteva idei de relaxare în Cluj Napoca, în afara dormitorului tău confortabil.

Parcuri

parcul central cluj

Clujul nu duce lipsă de parcuri cu siguranță și nu are doar Parcul Central. Îți recomandăm să cauți și parcurile de cartier, unde nu merg așa de multe persoane, și unde vei putea să faci sport, să joci baschet sau fotbal, dar și să stai pe bancă ca să te bucuri de soare. În Parcul Central ai posibilitatea să stai la terasă sau să te dai cu bărcuța pe lac, dar și să participi la numeroase evenimente care sunt organizate aici de-a lungul anului.

 

Muzeul Etnografic Romulus Vuia

Muzeul Etnografic Romulus Vuia

Ce ar fi dacă ai petrece o zi în muzeu în aer liber al Clujului? Dacă vremea îți permite, îți poți petrece o zi întreagă în parcul etnografic aflat la marginea orașului, lângă pădurea Hoia, unde te poți relaxa și poți învăța câteva lucruri despre istoria Transilvaniei. Aici, vei putea admira 30 de instalaţii tehnice şi 6 case-atelier, dar și 12 gospodării țărănești complete din diferite zone etnografice din Transilvania.

 

Grădina Botanică Alexandru Borza

Grădina Botanică Alexandru Borza cluj

Grădina Botanică a Clujului este un loc perfect pentru relaxare și aer curat. Deși se află în mijlocul orașului, pe strada Republicii, numărul 42, grădina îți oferă prilejul să te reîncarci de energie într-un loc unde vei fi înconjurat de flori frumoase și mulți copaci. Pe lângă asta, vei putea să înveți câte ceva despre plantele expuse și să vizitezi serele exotice.

 

Terase

terasa panoramic cluj

Terasele sunt locul perfect unde să bei o limonadă rece în zilele călduroase de primăvară și vară. Cu o plimbare prin centrul vechi al Clujului, vei putea descoperi numeroase terase care își așteaptă clienții cu o gamă largă de băuturi răcoritoare, numai bune pentru relaxare și timp petrecut cu prietenii. Dacă alegi să mergi în Piața Muzeului, vei putea oricâd să stai la umbra copacilor, într-o zonă ferită de agitația orașului. 

 

Dacă vrei să scapi de oraș pentru câteva ore, îți propunem să vizitezi Lacul Tarnița, Salina Turda, Cheile Turzii, Laguna Albastră sau Stufărișul de la Sic. Pentru asta îți recomandăm serviciile unui rent a car care oferă numeroase mașini de închiriat în Cluj Napoca. Cu acestea vei putea ajunge mult mai rapid la destinație și vei putea să îți faci programul așa cum dorești tu. 

 

Sursa foto : panoramic-cluj.ro, clujnapoca.ro

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.