Tinerii cercetatori in stiinta si ingineri vor fi premiati pentru munca lor

Scris de 

Tinerii cercetători români in știință și inginerie care, prin munca lor, au demonstrat excelență și au adus contribuții extraordinare în domeniul lor de specialitate, vor fi premiați în cadrul unei festivități organizate de Primăria municipiului Cluj-Napoca și Prof. Rada Mihalcea.

Castigatorii concursului „Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie” vor primi cate o diploma si o suma de bani, care vor fi inmanate in cadrul unei festivitati.

 

Conditii de participare:
 
Se califica pentru candidatura la acest premiu toti cei care lucreaza in cercetare intr-un domeniu de stiinta sau inginerie, la universitati, institute de cercetare sau companii din intreaga tara. Candidatii trebuie sa nu depaseasca varsta de 35 de ani, impliniti pana la data de 31 decembrie 2015 (inclusiv).

 

Aplicatie:
 
Se vor solicita nominalizari si autonominalizari care sa contina urmatoarele documente:
 
1. Scrisoare de nominalizare care sa sublinieze meritele candidatului si sa demonstreze
motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetatori in Stiinta
si Inginerie”
2. Curriculum Vitae al candidatului.
3. Trei scrisori de recomandare.
4. O copie dupa buletinul de identitate al candidatului.

La solicitarea comisiei de acordare a Premiului “Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie” se pot solicita si materiale aditionale.

 

Calendarul desfasurarii concursului pentru anul 2015:

Materialele vor fi trimise in format electronic la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 15 iunie 2015. Scrisorile de recomandare trebuie trimise direct de catre referenti la aceeasi adresa de e-mail tot pana la data de 15 iunie 2015. Aplicatiile primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Nominalizarile vor fi evaluate de o comisie formata din cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei, prezidata de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan).

Castigatorii concursului vor fi anuntati la data de 30 iunie 2015, iar premiile vor fi inmanate in cadrul unei festivitati organizate de Primaria municipiului Cluj-Napoca in luna iulie 2015.

Pentru orice intrebari referitoare la acest acest concurs, puteti scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sursa: primariaclujnapoca.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.