Catedra unica infiintata de Universitatea Babes-Bolyai

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai aduce vești noi și o catedră nouă în cadrul mediului universitar românesc. Este vorba despre o catedră unică atât în Cluj, cât și în întreaga țară. Noi provocări pentru studenții pasionați de business, întrucât noua catedră a fost înființată sub egida Facultății de Business.

Universitatea Babeș-Bolyai are o catedră unică în România. Este vorba despre catredra PwC - Antreprenoriat și Afaceri de familie din cadrul Departamentului de Business al Facultății de Business.

 

Catedra PwC - Antreprenoriat și Afaceri de familie a luat naștere ca urmare a unui parteneriat între compania PricewaterhouseCoopers și Facultatea de Business a UBB și se constituie într-o "platformă de comunicare", conform spuselor lui Alexandru Medelean, Director - Lider Servicii integrate pentru antreprenori și afaceri de familie al PwC România, citat de Citynews.ro.

 

În anul universitar 2013 - 2014, noua catedră UBB își propune să introducă disciplina Antreprenoriat și Afaceri de familie.  

 

Știai despre înființarea acestei catedre? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: transilvaniabusiness.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.