Inca 20 de burse pentru cursurile de antreprenoriat oferite de Fundatia Printul de Wales si UBB

Scris de 

Persoanele interesate de cursurile de antreprenoriat oferite de Fundația Prințul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai pot candida, în această perioadă, pentru ultimele 20 de burse. Bursele se adresează cu precădere militarilor români care fac tranziția spre viața civilă și tinerilor sub 45 de ani din mediul rural care au sau doresc să înceapă o afacere. Participanții vor primi Atestate profesionale eliberate de Universitatea Babeș-Bolyai.

 

Bursierii vor participa la un curs modular intensiv, cu lectori experimentați și dedicați, care utilizează metode interactive specifice educației adulților, într-un program de formare care va include teme precum activitatea antreprenorială (de la idee la oportunitatea de afaceri), planul de afaceri (planificare, buget, marketing, riscuri), branding și oportunități de finanțare a afacerii.

 

Persoanele interesate trebuie să trimită un CV și o scrisoare de motivație la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până marți, 12 martie 2019.

 

Poate ai ratat:

---> UBB gazduieste regionala de robotica BRD First Tech Challenge Romania

---> Programul FUTURE va deschide noi orizonturi studentilor, angajatilor si profesorilor

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.