Si daca petrecem vara acasa cu parintii?

Scris de 

Nici nu ai terminat bine cu examenele și un gând stresant deja îți inundă mintea: vei petrece o vară întreagă acasă, în compania grijii exagerate a mamei și cu telefoane date odată pe oră ce se lasă cu aceeași întrebare: Mai stai mult? S-ar putea să nu fie chiar atât de rău precum ai crede. Iată câteva avantaje de a sta cu părinții cu care Campuscluj.ro vrea să-ți încurajeze șederea acasă.

Binecuvântata mâncare gătită

Gândește-te de câte ori în studenție îți era dor de mâncarea cea caldă și gustoasă a mamei? Nu de puține ori ai visat să te servească cineva ca acasă, să nu fie nevoie să speli tu vasele de fiecare dată sau să-ți dedici ore întregi în bucătărie. Ei bine, statul acasă în această vară este ocazia perfectă să înfuleci mâncarea bună a mamei pentru nici mai mult, nici mai puțin decât trei luni.

 

Toată casă doar pentru tine!

Știi deja că părinții nu vor avea vacanță, ci un concediu destul de scurt pe care îl vor petrece, de obicei, la băi. Așa că vei avea toată casa pentru tine, cel puțin până după-amiază. Poți chema prieteni, poți asculta muzică la maxim, poți să faci ce vrei tu într-un interval orar în care părinții tăi sigur nu vor fi acasă.

 

Obișnuința- a doua natură

Nu vor trece mai mult de trei săptămâni și vei vedea că îți va părea că nu ai plecat niciodată de acasă. Nu vei avea grija micului dejun sau a cinei, mama te va răsfăța, iar tatăl va fi nerăbdător să audă noutățile studenției tale. În mai puțin de câteva săptămâni, te vei obișnui cu vechea atmosferă și vei vedea că petrecerea unei veri cu părinții poate fi chiar mai frumoasă decât te așteptai.

 

Statul cu părinții poate fi într-adevăr blestem sau binecuvântare. Însă totul depinde de tine! 

 

Sursa: campus.ie

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook