Workshop marca The Woman: Despre provocarile dezvoltarii unui business de succes

Scris de  Apr 18, 2018

Joi, 19 aprilie, The Woman dă întâlnire antreprenorilor din Transilvania pentru următorul eveniment de educare, unde se pun în lumină tematici precum brandul personal, eticheta de business la masă, crearea unui pitch, storytellingul și alte subiecte de interes care vor stârni curiozitatea spiritului antreprenorial feminin.

 

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul din această serie de evenimente conexe, care se desfășoară la Hotel Platinia Luxury Suites. Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-șef @ Start-up.ro) Anca Șerban (Fondator @ ManierArt), Raluca și Andrei Trifan (Franchisee / Development Agent @ Subway), Catrinel Frătean (Fondator @ Fotocolaj.ro) și Adela Sîmpălean (Managing Partner @ fistiq - the beauty salon) sunt speakerii care vor susține workshopuri și prezentări axate pe dezvoltarea unui business sustenabil.

 

Business în doi, provocări pentru cinci

Raluca și Andrei Trifan formează un cuplu încă din 2003. Raluca a început din postura de vânzător, iar Andrei a adus business-ul familiei, o cofetărie, la Cluj. După o serie de obstacole și eșecuri au reușit până în acest moment să aibă în management 4 restaurante Subway, să coordoneze 70 de angajați, să dezvolte brandul.

Tematica pe care ei o abordează în cadrul workshopului este despre ce înseamnă să fii în același business cu partenerul de viață și care sunt provocările unei mame antreprenor, dintr-o perspectivă întru totul onestă și autentică.

 

Pitch perfect în orice situație!

Catrinel Frătean este fondatorul companiei Fotocolaj.ro, prima platformă online românească responsabilă cu proiectarea albumelor foto.

Catrinel a pornit în călătoria antreprenoriatului cu un mare interes în tehnologie și educație, având convingerea că aceste două domenii sunt principalele declanșatoare care modelează societatea și comportamentul uman.

În cadrul workshop-ului, participanții sunt implicați în exerciții practice prin intermediul cărora descoperă cum își pot construi propriul pitch de 30 de secunde, pe care să îl aibă pregătit în orice situație.

 

Paradoxul timpului

Adelei Sîmpălean îi place să vadă oameni fericiți. Această chemare, spune ea, este ceea ce a condus-o să deschidă un salon de înfrumusețare în 2002.

De mică a fost fascinată să observe oamenii și particularitățile lor, așadar nu e de mirare că acum, Adela discută în cadrul workshop-ului despre o particularitate mai aparte - paradoxul timpului petrecut cu serviciile de înfrumusețare. Timpul este cel care, evident, produce efectul de îmbătrânire, dar este nevoie de timp pentru a minimiza efectele lui asupra frumuseții corpului.

 

Părinți antreprenori – pregătiți?

The Woman Parenting Workshops din 24 mai este adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @Playful Learning) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) susțin în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor, parte din comunitatea The Woman.

 

CIteste si:

---> Atuuri de antreprenor: brandul personal, storytelling si eticheta business @The WomanEntrepreneurship Workshops ...

---> Cum am educat inspiratia si am devenit o versiune mai buna a mea dupa conferinta The Woman ...

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.