Studentii de la UBB sunt sprijiniti continuu sa isi gaseasca un loc de munca

Scris de  Aug 16, 2017

Studenţii Universităţii Babeş-Bolyai au la dispoziţie un nou instrument de angajare prin intermediul platformei  http://careers.csubb.ro, lansată de Consiliul Studenților din UBB, alături de LolaTech, cu scopul de a facilita angajarea sau identificarea oportunităților de internship în funcţie de domeniile specifice de studiu.

 

Proiectul este parte a strategiei elaborate de Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai în vederea creării unui cadru adecvat de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților UBB în primii trei ani de la absolvire, strategie în care se încadrează şi înfiinţarea Societății Antreprenoriale Studențești a Universității Babeș-Bolyai.

 

“Platforma vine ca parte componentă a unui pachet de proiecte inițiate de CSUBB, proiecte menite să sprijine studentul de la începutul primului ciclu de studiu până când acesta se află în grupul de alumni. Platforma este strâns legată  de proiectul lansat de CSUBB privind Societățile Antreprenoriale Studențești, dar și de un proiect de practică pe care, cel mai probabil, îl vom lansa la sfârșitul acestui an. Sperăm că inițiativele noastre le vor fi cu adevărat de ajutor studenților și așteptăm integrarea unui număr cât mai mare de tineri în rândul beneficiarilor acțiunilor noastre”, a afirmat Cătălin Hădadea, prefectul studenților Universității Babeș-Bolyai.

 

Coordonatorii proiectului precizează că nu este vorba despre o platformă obișnuită de job-uri, ci despre una dedicată în totalitate studenților. „Noi încercăm în permanență să creștem gradul de angajare în domeniul absolvit. Astfel, prin intermediul acestei platforme, absolvenții sau viitorii absolvenți pot să își caute un loc de muncă folosind ca parametru de căutare chiar profilul lor. De asemenea, am vrut să avem un mediu în care companiile să poată adăuga ușor anunțuri, fără a mai fi limitate de diferite constrângeri”, a subliniat coordonatorul proiectului, Andrei Tecsi.

 

Citeste si:

---> Studenti UBB premiati la „Youth Innovation Competition on Global Governance”

---> De anul viitor, persoanele cu dizabilitati vor primi mai multi bani

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.