Cautati: 7 omuleti geniali. Se ofera recompensa.

Scris de  Oct 20, 2013

"Ţac, ţac, ţac", se auzeau clapele tastaturii în timp ce erau lovite cu frenezie, de către o mână de omuleţi. Din când în când, se mai auzea câte-un oftat nostalgic, iar câte-un fum imaginar sau real, ieşea dintr-un tub cilindric aprins. Cu toţii scriau de zor un anunţ, îl publicau şi stresau butonul de refresh. Şi totodată ciuleau urechile, poate cineva apărea din neant.
Apoi, un ultim enter.

 

"CĂUTĂM 7 COLEGI GENIALI


pentru o revistă business studențească așa cum nu s-a mai văzut:


- 4 bucăți REPORTER
- 1 bucată CORECTOR
- 1 bucată GRAPHIC DESIGNER
- 1 bucată RESPONSABIL MARKETING


Dacă ești pasionat de scris sau design, dacă debordezi de entuziasm și inițiativă, dacă ești plin de idei și creativitatea e ceva ce te definește perfect, pe tine te căutăm și pe tine te vrem în echipa noastră.


Trimite-ne la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.:


- un fragment de text scris de tine, dacă ți-ai dori să ni te alături în calitate de REPORTER sau CORECTOR;


- un afiș, broșură, invitație sau orice alt material promoțional, menționând programele specifice pe care le-ai folosit în realizarea lor: CorelDraw, Adobe Photoshop, Flash, Adobe InDesign etc., dacă vrei să devii COLEGU' FAIN DE LA DIZAIN;


- un mesaj de promovare super scurt și super catchy pentru una din revistele Forbes, Time sau The Atlantic, ca să-ți testăm creativitatea și să nu ne mai putem imagina viața editorială fără tine, dacă te-ar interesa partea de MARKETING ȘI PROMOVARE.


Lasă-ți amprenta pe o revistă care se vrea a fi puntea de legătură între student și mediul business, și satisfacția de a fi contribuit la creșterea șanselor de reușită a colegilor tăi va fi răsplata supremă.


Așteptăm un răspuns de la tine până Miercuri, 23 octombrie, ora 23:59.


Ai 4 zile și 3 nopți la dispoziție, ca să îți planifici ieșirea din zona de confort.


Gata de acțiune? Hai să te cunoaștem!"


No, pe scurt, e un proiect foarte fain, foarte benevol (momentan) dar care are un viitor promiţător în faţă. Hai grăbiţi-vă cu trimisu' CV-urilor, căci un omuleţ din interior mi-a şoptit că o să fie bătălie mare! Aşadar, muuult succes!

Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2013 18:15
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.