Active Citizenship Training (ACT) powered by OSE & JCI

Scris de  Mai 27, 2014

Eppur se mueve, ar fi zis Galileo. Dar, noi zicem: Clujul se mişcă. Clujului începe să-i bată inima din ce în ce mai tare. Se întâmplă evenimente de diferite feluri: culturale, workshop-uri, entertaining şi altele. Cum ai putea să fii pasiv şi să nu te bucuri de acest fapt? Cum? Cum nu putem cuprinde toate evenimentele minunate într-un singur articol, acesta îl dedicăm ACT (Active Citizenship Training), oferit de către OSE Cluj şi JCI Cluj.

Ei bine, cu se ocupă aceşti omuleţi frumoşi? Din spusele lor, scopul evenimentului este următorul: "de a livra un pachet de traininguri și workshop-uri tinerilor din comunitatea Clujului. Scopul acestor programe este acela de a-i transforma pe tinerii orașului în cetățeni activi, dornici și capabili de a se implica în societate."

 

Ce îşi propune el mai exact?

 

Proiectul își propune să ofere participanților informațiile, uneltele și practica pentru inițierea și influențarea politicilor publice locale și naționale de către societatea civilă în așa numitul proces de advocacy. Aceste instrumente ale democrației participative sunt necesare pentru a dezvolta capacități organizatorice la nivelul ONG-urilor și coalițiilor de ONG-uri clujene pentru inducerea de schimbări dorite și necesare celui mai activ segment al comunității: tinerii.

 

Schimbările ce vizează îmbunătățiri ale mediilor de business, administrație, educație, infrastructura necesită metodă, studiu și consecvența. Prin urmare trainingurile și workshopurile vor fi bazate pe o serie activităti menite să dezvolte aptitudinile necesare pentru intervențiile specifice campaniilor de advocacy: documentare, project management, public speaking, fundraising, negociere, traseul deciziei publice, inițierea și managementul coalițiilor de ONG-uri, leadership.

(pentru mai multe informaţii, aici)

 

Când?

 

31 mai - 1 iunie

7 - 8 iunie

 

Aşadar, v-au convins?

 

Dacă da, puneţi mâna pe mouse-ul vostru drăgălaş, şi accesaţi acest link, pentru a vă putea înscrie. Ţineţi minte, e obligatorie înscrierea, pentru a participa!

 

Deadline: 28 mai. Hurry up!

 

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.