UBB organizeaza vernisajul expozitiei de pictura „Universitatea Babes-Bolyai, trecut si prezent”.

Scris de  Mai 15, 2019

Universitatea Babeş-Bolyai, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, în parteneriat cu Colegiul Studenţesc de Performanţă Academică, Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni – Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj şi Institutul de Cercetări Biologice Cluj, vă invită marţi, 21 mai 2019, de la ora 18.00, la vernisajul expoziției de pictură semnate de Camelia Paula Fărcaş – „Universitatea Babeș-Bolyai, trecut și prezent”.

 

„Lucrările artistei absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj sunt dedicate sărbătoririi centenarului UBB și propun o viziune alternativă asupra peisajului urban, cu geometria specifică a clădirilor vechi și noi. Într-o gamă cromatică rafinată, lucrările iniţiază un dialog dinamic cu privitorul, lăsând loc totodată introspecţiei melancolice profunde”, afirmă organizatorii.

 

Vernisajul va avea loc marti, 21 mai 2019, ora 18.00, în locația universității de pe str. Moţilor nr. 11, sala 300, iar expoziția va putea fi vizitată în perioada 21 mai – 21 iunie 2019, de luni până vineri, în intervalul orar 11-15. Intrarea este liberă.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.