AIESEC te ajuta sa-ti schimbi viata!

Scris de  Iun 23, 2014

AIESEC este un ONG internaţional studenţesc. Acest ONG oferă tinerilor oportunitatea de a se dezvolta personal şi profesional.
Cu AIESEC, poţi pleca într-un internship plătit în domeniul educaţional în ţări precum: Cehia, China, India, Brazilia, Columbia, Indonezia, Turcia, Tunisia şi multe altele. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti sunt: să fii proaspăt absolvent sau încă student, să cunoşti limba engleză la un nivel avansat, să ai înclinaţii spre activităţi de predare, experienţa nu este necesară.

 

Dacă eşti o persoană activă, sociabilă, cu simţ de răspundere şi care vrea să îşi împărtăşească cunoştinţele şi altor persoane, internshipul plătit în domeniul educaţional este potrivit pentru tine. Un astfel de internship reprezintă un avantaj la angajare. Este şansa ta de a te dezvolta într-un mediu multicultural, de a profesa şi de a câştiga experienţă profesională într-un cadru unic.

 

 

Pentru mai multe informaţii despre internshipurile plătite în domeniul educaţional, accesaţi https://www.facebook.com/paideducationalintershipsUL.
Pentru a aplica, puteţi accesa https://podio.com/webforms/7861080/592102 .

Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 16:37
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook