Goana studenților după chirii stă să înceapă – Tu unde stai în noul an universitar?

Scris de 

To Do List

Admiterea la Facultate

✔️

Mare/ Plajă/ Distracție

✔️

Cazare pe durata noului an universitar

Așa arată și lista ta în acest sfârșit de vară? Încă nu ai găsit un loc perfect pentru tine, care să te înțeleagă în fiecare dimineață de ce nu te grăbești să pleci la facultate?

Noi îți propunem câteva opțiuni viabile de cazare pentru câteva zile în Cluj-Napoca, timp în care să îți poți căuta liniștit locul perfect:

Cazarea la hotel

Să te cazezi la hotel poate implica costuri mai ridicate, dar este de cele mai multe ori varianta ideală. Aici ai mereu confortul și siguranța de care ai nevoie. Îți propunem să descoperi ce tip de rezervare ți se potrivește folosind site-urile de specialitate, dar nu uita de platformele locale de cazare precum CazareClujNapoca.ro, pentru a descoperii cele mai bune oferte.

Prețurile unei camere în hotelurile din oraș încep în jurul sumei de 100 lei și pot depăși 700 lei în cazul unui hotel de 5 stele.

Cazarea la pensiuni

Cu un raport calitate-preț bun, pensiunile sunt o alegere ideală în cazul în care nu vrei să cheltuiești toți banii puși deoparte pentru prima chirie. La aceste unități de cazare din Cluj-Napoca, prețurile pornesc de la 90 de lei/noapte și pot ajunge până la 170 lei/noapte în funcție de localizare și de dotările de care dispun. Caută în secțiunea pensiuni a site-ului CazareClujNapoca.ro și află unde sunt camere disponibile.

Citeste si: Cele mai bune opțiuni de cazare în perioada admiterilor

Cazarea în regim hotelier

În Cluj-Napoca vei găsi cu siguranță oferte de cazare în regim hotelier care îmbină perfect elemente de confort cu cele de intimitate. Prețurile încep de la 100 de lei pe noapte petrecută într-un astfel de loc.

Cazare la hostel

Hostelul reprezintă și el o variantă ieftină de cazare, dar acesta nu oferă însă condiții atât de ridicate sau un grad mare de confort. Dacă îți este de ajuns un pat în unul din hostelurile Clujului, vei plăti de la 50 de lei pe noapte, dar prețurile pot ajunge și la aproximativ 90 de lei pe noapte.

La final ne rămâne doar să îți urăm „Bun venit în Cluj-Napoca și mult succes în noul an universitar!”.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.