Scoala de Vara Cognosis te asteapta in vacanta

Scris de 

Ești student la Psihologie? Atunci vacanța perfectă pentru tine e la Școala de Vară Cognosis, care va avea loc în perioada 3-10 august 2014 în județul Cluj. Acesta este cel mai mare eveniment centrat pe dezoltare personală organizat de studenți din domeniul psihologiei din Romania.

Școala de Vară se va desfășura în inima Transilvaniei la Pensiunea Sequoaia, Sat Sacuieu, Județul Cluj, România. Proiectul este organizat de Cognosis, Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România, reprezentativă pentru studenții la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din țară: Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Iasi, Universitatea Babeș-Bolyai - Cluj Napoca, Universitatea București, Universitatea Lucian Blaga - Sibiu, Universitatea de Vest din Timișoara.

 

Școala de Vara Cognosis ofera 6 module de workshopuri din domeniul specificat, cu o durata de 7 zile, susținute de specialiști din diverse forme de psihoterapie din România. Alegerea workshopului adecvat rămâne la latitudinea fiecărui student în funcție de nevoile acestuia de formare și de preferințele pe care acesta le are pentru clădirea unei viitoare cariere. În plus, participanții se vor bucura de activități sociale în fiecare seară care să contribuie la relaxarea lor sau/și întărirea coeziunii grupului prin joculețe sau activități de grup.

 

Timp de 7 zile participanții vor participa la o serie de sesiuni de formare însumând 32 de ore de dezvoltare personală recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania. Școala de Vară înseamnă implicarea într-o comunitate de studenți si specialiști în domeniul psihoterapiei, reuniți într-un mediu axat pe dezvoltare personală și profesională prin cunoaștere.

 

Programul complet al evenimentului și lista de specialiști invitați pentru a susține activitățile se pot găsi pe website-ul oficial al Școlii de Vară: www.sdv-cognosis.com

 

Înscrierile se fac până în data de 17 iulie 2014!

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.