Primavara incepe cu 3 concerte de neratat @ Form Space

Scris de  Feb 27, 2017

Form Space pregateste un cadou inedit de Martisor: trei concerte pe placul nostru. Astfel ca, inceputul de primavare vine cu Vama, Cargo si Bosquito la Cluj.

 

1 Martie: Vama

Ora: 21:00

Iata ce au declarat organizatorii: "voi ați fost atât de mulți care ne-ați cerut să mai punem în vânzare bilete după ce evenimentul trecut a fost sold out, încât ne-am gândit să vă facem un cadou de Mărțișor. Așa că pe 1 Martie aducem iar marea la /Form Space! "

 

2 Martie: Cargo

Ora: 21:00

După mai bine de 30 de ani de activitate, Cavalerii Rock-ului Românesc au lansat, în premieră în România, un material discografic de colecţie - CARGO VINYL LIVE! În turneul de promovare, Cargo ajunge la /FORM SPACE joi, 2 martie. Fiind doar 250 de bucăţi, ediţie limitată pentru colecţionari, fiecare vinyl având serie unică, vinyl-urile cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi donaţi pentru victimele din Colectiv.

 

3 Martie: Bosquito

Ora: 22:00

Bosquito şi rock-ul lor latin cu influenţe balcanice se aud în 3 martie la /FORM SPACE

 

Sursa: allevents.in

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.