Emerson angajeaza 500 de muncitori

Scris de  Mar 07, 2013

Campuscluj.ro aduce, din nou, vești bune. Emerson se extinde la Cluj. Se fac angajări și multe proiecte de investiții. Pentru studenții care plănuiesc să își găsească un job curând și sunt interesați să lucreze în cadrul acestei companii, este o veste excelentă.

Firma Emerson va angaja încă 500 de muncitori la Cluj și Oradea, ca urmare a extinderii producției.

Este vorba despre investiția într-o nouă fabrică la Oradea, în valoare de 50 de milioane de euro, dar și de extinderea celei de la Cluj.

”Vrem să mai angajăm încă 500 de oameni în acest an, atât pentru campusul din Cluj, dar şi la Oradea, unde din aprilie vom demara lucrările de construcţie ale noii fabrici Emerson”, a declarat Călin Banciu, general ma­nager Emerson din România, conform ZF Transilvania.

La Oradea va realiza un ”centru de producţie şi suport”, iar la Cluj va extinde capacitatea de producție și va investi 15 milioane de euro. Emerson va construi o nouă hală și o clădire de birouri pe 7.000 de metri pătrați, în Tetarom 2.

Emerson va investi în total la Cluj-Napoca 125 de milioane euro.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: presalocala.cm

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.